Just be you

Eindelijk jezelf kunnen zijn. Vanuit eigen kracht juiste keuzes maken, onafhankelijk van wat een ander daarvan vindt.

Je wilt je als hoogbegaafde volwassene gelukkig, energiek, verbonden, gezien en gehoord voelen.
Als je over jezelf nadenkt, dan weet je dat je anders bent dan andere volwassenen die niet hoogbegaafd zijn. Accepteren dat je anders bent en dat je talentent hebt en fouten maakt, is een helend proces. Je leert jezelf waarderen.
Vanuit die kracht kun je weloverwogen keuzes maken om je leven zo in te richten dat jij je er goed bij voelt.

Veelvoorkomende problemen bij een hoogbegaafde volwassene.

Veel hoogbegaafde volwassenen passen zich hun leven lang aan. Op school, thuis, in sociale omgevingen, op de werkvloer. Vroeg of laat wreekt zich dat. Als je maar lang genoeg niet leeft vanuit hoe je echt bent, dan verlies je delen van jezelf.
Die delen vragen om aandacht. Het is belangrijk daar gehoor aan te geven. Dat is niet altijd makkelijk. Het is echter wel nodig.
Problemen waarmee hoogbegaafde volwassenen bij Praktijk HB komen, zijn onder andere:

-Burn-out of bore-out
-Identiteitsverlies
-Negatief zelfbeeld
-Perfectionisme
-Faalangst
-Problemen op de werkvloer
-Verlies van levensenergie (depressie)
-Eenzaamheid
-Moeite met hoogsensitiviteit
-Overprikkeling
-Relationele problemen

Coaching voor hoogbegaafde volwassenen gericht op levensgeluk.

We onderzoeken wat je doet, hoe je denkt en wat je voelt. Je leert wat jou drijft en hoe daar vorm aan te geven. Je leert oude patronen los te laten en ontwikkelt nieuwe volwassen patronen. Ruimte geven aan jezelf is belangrijk tijdens onze coach sessies en daarbuiten. Vanuit ruimte leer je nieuwe keuzes maken die bij jou passen.
Je zult met meer ontspanning en acceptatie, gelukkiger in je leven staan na je coachtraject.
Een traject bestaat, afhankelijk van de coach vraag waarmee je komt, uit gemiddeld 4-10 afspraken.

Driedaags coach programma Past Present Future

Indien je er de voorkeur aan geeft om snel tot resultaten te komen, kies dan voor het coach programma: Past, Present, Future.
In drie dagen werk je door alle voor jou relevante thema’s heen en maak je de transitie naar de toekomst die bij jou past.
Je werkt op locatie in 1-op-1 situaties met 3 verschillende coaches/therapeuten  die een maatwerk programma voor jou samen hebben gesteld. Voor en tussen alle coach dagen in, werk je zelfstandig aan een verdieping van je ontwikkeling middels het programmaboek.

Deze driedaagse intensive is geschikt voor die volwassene die bij aanvang voldoende fundament heeft om in korte tijd met meerdere thema’s aan de slag te gaan. Iemand die wil zien waar hij vandaan komt, wat hem mogelijk nog tegenhoudt. Hij wil leren vleugels te geven aan de kwaliteit van het nu en wil zijn toekomst zo vormgeven dat die hem volledig past.

*Waar hij/hem staat, kan ook zij/haar gelezen worden.

Losse afspraken of een driedaags programma?

Het is aan jou te beslissen wat beter bij je past. Kies je voor losse afspraken, dan neem je contact op over een intake en daarna plannen we losse coach sessies.
Spreekt een gecomprimeerd traject je aan waarin je in korte tijd grote stappen zet, dan neem je contact op over het driedaagse Past, Present, Future programma.
Beide routes zijn succesvol gebleken.
Je kunt contact opnemen via de mail of via het contactformulier.

N.B.: Extra informatie over het past, present, future programma vind je op: www.omvatten.nl

Back To Top