Daniëlle is een expert in begeleiden van hoogbegaafden. Daarmee bedoel ik: ze herkent snel gedragselementen (faalangst, perfectionisme, enz.) en laat je daar in kleine stappen zelf mee kennismaken. Zo helpt ze je inzicht te verwerven in jezelf, zonder vertrouwen te verliezen. Ik voelde mij en mijn gezinsleden meteen gezien op een heel fijne manier. Ze treedt de kinderen rechtstreeks en op een volwassen manier tegemoet.

Daniëlle is ook expert omdat ze veel theoretische kennis heeft en die goed weet over te brengen. Ook dat weet ze goed te doseren in de sessie en ze is punctueel in het nasturen van (meer) informatie. Op die manier legt ze ook steeds de bal bij jou: je bent na een sessie+terugkoppeling steeds zelf weer aan zet om je te verdiepen in alles wat ze je aan informatie, inzichten en praktische handvatten geeft.

Daniëlle stemt heel goed met je af wat we in een volgende sessie gaan doen. Ze vraagt van tevoren hoe het gaat en waar je behoefte aan hebt. Ze weet heel goed wat we de vorige keer gedaan hebben. Ze heeft scherp de grote lijn van de reeks sessies voor ogen en heeft ondertussen veel oog en oor voor details in de verhalen waar wij mee komen. Ondertussen houdt ze scherp de tijd in de gaten.
Als persoon is ze heel aandachtig, warm en ondersteunend op een professionele, open manier. Ze is energiek en opgewekt. Dat is fijn, want dat geeft je minder het gevoel dat je een probleem hebt en meer dat je aan het werk bent om te leren en te groeien.

Back To Top