Na de eerste keer bij Daniëlle kon onze dochter weer goed slapen. Ze sliep jarenlang slecht, we hadden al heel wat therapeuten gezien, maar nu geeft ze voor het eerst aan zich beter te voelen omdat ze ontdekt heeft dat er ook andere kinderen hoogbegaafd zijn zoals zij. Bij Daniëlle heeft ze geleerd over waarom ze denkt en voelt zoals zij dat doet. We zijn nu allemaal uitgeruster dan voorheen en dat maakt veel verschil.
Als ik tijdens het traject van onze dochter zei dat ik iets met Daniëlle overlegd had, dan vond onze dochter het goed en ging ze erin mee. Er was meteen veel vertrouwen tussen haar en Daniëlle. Dat was heel belangrijk voor ons, zeker na eerder ervaringen bij therapeuten waar we weinig verandering bij onze dochter zagen en soms niet eens begrepen werden.
We hebben goede, praktische tools gekregen om onze dochter beter te verstaan en daardoor kunnen we haar nu helpen.
Voor ons is het fijn om te merken dat ze makkelijker contact legt met andere kinderen en meer voor zichzelf opkomt. Ze geeft zichzelf nu zelfs regelmatig een compliment.
Het lijkt alsof ze meer in balans is gekomen door de oefeningen die ze met Daniëlle deed en die we thuis nu met haar blijven doen.
We zijn Daniëlle heel dankbaar voor haar prettige kindercoaching waar wij allemaal veel aan hebben gehad. Mocht er in de toekomst weer begeleiding nodig zijn, dan weten we waar we heen gaan.

Back To Top