Onze hoogbegaafde dochter (16) heeft sinds enkele maanden begeleiding van Danielle.
Dit ondanks dat ze lange tijd niets wilde weten van haar hoogbegaafdheid.
Ze wilde nl niet anders zijn en al zeker niet opvallen.
Omdat ze vanuit de hoogbegaafdheid tegen een probleem op school aanliep (perfectionisme/faalangst/black outs tijdens toetsen) en faalangsttraining haar niet hielp besloot ze om toch een traject in te gaan bij Danielle. Vanaf het eerste moment voelde onze dochter zich op haar gemak en begrepen bij Danielle. Dat Danielle ook hoogbegaafd is heeft hier zeker aan bijgedragen. Onze dochter ervaart dit als heel fijn.
Hierdoor stond ze ook meer open voor haar hoogbegaafdheid en kreeg ze o.a. antwoord op waar de faalangst/black outs door werden veroorzaakt.
Dit was een belangrijke eye opener. En een van de uitgangspunten om samen met Danielle mee aan de slag te gaan.

Niet alleen naar onze dochter toe is Danielle zeer betrokken en vakkundig. Dit is ze ook naar ons als ouders. Ze denkt op een fijne en professionele manier mee en heeft veel kennis en kunde in huis. Ze pakt vrijwel direct belangrijke punten uit wat er speelt. Haar uitleg gaf (na een jarenlange zoektocht) snel veel inzicht waardoor wij als ouders onze dochter beter konden begrijpen en begeleiden. Danielle heeft hierin voor ons een waardevol verschil gemaakt.

Back To Top