Mijn zoon vindt Daniëlle erg lief en heeft herhaaldelijk aangegeven dat ze hem heel goed begrijpt. Ondanks dat hij er niet altijd heen wilde, kwam hij er altijd beter vandaan dan hoe hij binnenkwam.
Ik vind Daniëlle warm, enorm betrokken, vindingrijk in dingen bedenken (oefeningen, spelletjes) om hem erbij te houden of juist een ingang tot hem te creëren, begripvol, geduldig, zegt waar het op staat, is recht voor haar raap, altijd zonder oordeel en dat is zoooo ongelooflijk fijn, dat geeft een heel veilig gevoel.

Mijn zoon kwam na elke coachsessie met een mooie lach op zijn gezicht de ruimte uit. Hij kwam er blij, energiek en opgeruimd vandaan. Dit gevoel kon hij ook (steeds) langer vasthouden als hij weer thuis was.
De uitgebreide terugkoppeling per mail over de sessie met hem vond ik erg fijn, het heeft mij geholpen meer zicht te krijgen op voortgang en vooruitgang die hij maakte. En de (opvoed)tips die Daniëlle meegaf daar kon ik direct mee aan de slag

Mijn zoon zit weer goed in zijn vel. Neemt meer dan voorheen zijn eigen verantwoordelijkheid, heeft de wil om te leren weer teruggevonden. Er is meer ruimte gekomen voor zelfreflectie en spiegelt mijn gedrag. Hij durft weer te spreken vanuit zijn gevoel.
Hij heeft zijn energie weer terug, is minder snel boos. Hij laat zich minder snel gaan dan voorheen en kan dus rustiger blijven. Hij gaat niet meer overal op in, is zelfstandiger geworden en heeft meer vertrouwen in zichzelf. Hij danst en zingt bijvoorbeeld weer en heeft daar zichtbaar veel plezier in.

Als gezin hebben we meer plezier in het leven en met elkaar. De kracht om vol te houden en door te gaan. Er is meer rust en harmonie in het gezin.
We hebben meer inzicht in elkaars gevoeligheden binnen het gezin, meer inzicht gekregen in de consequenties van ons gedrag en hoe ons gedrag een ander beïnvloed.
Daniëlle spiegelt mijn opvoedgedrag en zet mijn aan om hier anders naar te kijken en te oefenen met een andere manier. Ik sta als ouder steviger in mijn schoenen.

Back To Top