De eerste kennismaking met het intake formulier was voor mij een teken dat Praktijk HB serieus en gedegen te werk gaat. Voor mij was het ook prettig om stapsgewijs mijn verhaal te kunnen doen. Ik vind de praktijkruimte licht en mooi ingericht, tezamen met de fijne energie van Daniëlle zorgde dat ervoor dat ik me snel op mijn gemak voelde en mezelf durfde te laten zien.
Ik heb dit hele traject als zeer waardevol ervaren omdat ik heb geleerd wat ik allemaal met mijn gedachten en gevoelens kan doen en de tools heb gekregen om met de eigenschappen om te gaan waar ik “last” van ervaar. Er ging een hele wereld voor me open en het was fijn om met praktijkvoorbeelden aan de slag te gaan om het geleerde toe te passen.

Ik ben mij veel bewuster van hoe ik zelf ik elkaar zit en welk effect mijn gedrag heeft op anderen en ook andersom, hoe het gedrag van anderen effect heeft op mij. Toen ik begon aan dit traject zag ik niet wat mijn talenten zijn en hoe ik die elke dag inzet om mezelf en anderen te helpen. Ik was eigenlijk op zoek naar puzzelstukjes die er al lagen. Nu ben ik de puzzel aan het maken en zie ik dat het een mooi plaatje wordt, ook al is het nog lang niet klaar. Ik sta nu met meer zelfvertrouwen in het leven en dat straal ik ook uit.

Back To Top