Mijn zoon vindt Daniëlle erg lief en heeft herhaaldelijk aangegeven dat ze hem heel goed begrijpt. Ondanks dat hij er niet altijd heen wilde, kwam hij er altijd beter vandaan dan hoe hij binnenkwam.
Ik vind Daniëlle warm, enorm betrokken, vindingrijk in dingen bedenken (oefeningen, spelletjes) om hem erbij te houden of juist een ingang tot hem te creëren, begripvol, geduldig, zegt waar het op staat, is recht voor haar raap, altijd zonder oordeel en dat is zoooo ongelooflijk fijn, dat geeft een heel veilig gevoel.

Mijn zoon kwam na elke coachsessie met een mooie lach op zijn gezicht de ruimte uit. Hij kwam er blij, energiek en opgeruimd vandaan. Dit gevoel kon hij ook (steeds) langer vasthouden als hij weer thuis was.
De uitgebreide terugkoppeling per mail over de sessie met hem vond ik erg fijn, het heeft mij geholpen meer zicht te krijgen op voortgang en vooruitgang die hij maakte. En de (opvoed)tips die Daniëlle meegaf daar kon ik direct mee aan de slag

Mijn zoon zit weer goed in zijn vel. Neemt meer dan voorheen zijn eigen verantwoordelijkheid, heeft de wil om te leren weer teruggevonden. Er is meer ruimte gekomen voor zelfreflectie en spiegelt mijn gedrag. Hij durft weer te spreken vanuit zijn gevoel.
Hij heeft zijn energie weer terug, is minder snel boos. Hij laat zich minder snel gaan dan voorheen en kan dus rustiger blijven. Hij gaat niet meer overal op in, is zelfstandiger geworden en heeft meer vertrouwen in zichzelf. Hij danst en zingt bijvoorbeeld weer en heeft daar zichtbaar veel plezier in.

Als gezin hebben we meer plezier in het leven en met elkaar. De kracht om vol te houden en door te gaan. Er is meer rust en harmonie in het gezin.
We hebben meer inzicht in elkaars gevoeligheden binnen het gezin, meer inzicht gekregen in de consequenties van ons gedrag en hoe ons gedrag een ander beïnvloed.
Daniëlle spiegelt mijn opvoedgedrag en zet mijn aan om hier anders naar te kijken en te oefenen met een andere manier. Ik sta als ouder steviger in mijn schoenen.

Ik heb veel ruzie met juf en met mijn zusjes. Ik vind het stom dat iedereen boos op mij wordt. Ik word zelf boos vooral als het oneerlijk is. School vind ik supersaai.
We doen veel spelletjes bij Daniëlle en ik mag kiezen. Ook deden we een spel over blij, boos, verdrietig en bang. Nu word ik niet meer vaak boos.
Ik mag een groep overslaan op school. Daniëlle en papa en mama hebben dat gevraagd. Op vrijdag ga ik naar de plusgroep, dat is leuk. Dat vind ik een leuke juf.
Ik vind het leuk bij Daniëlle. Papa en mama gaan er ook heen. Dat vind ik leuk.

Ik wilde graag naar haar toe omdat zij mij begrijpt. We hebben veel gepraat over gevoelens en verschillen tussen mensen en over hoogbegaafd zijn. Ik kan nu beter praten over hoe ik me voel en ook zeggen als ik ergens last van heb. We gingen ook een paar keer naar de paarden wat ik heel fijn vond. Ik ben minder vaak boos en ik voel me vrolijker.

Ik was steeds heel zenuwachtig als ik een toets moest maken. Soms kon ik niet meer nadenken en wist ik niets meer. Bij Daniëlle kon ik rustig worden. Ze leerde me hoe ik mijn volle hoofd leeg kon maken en hoe ik niet over de kook zou gaan.
Op school lukt me dit nu ook beter. Ik mag bij een proefwerk een blad over mijn opgaven leggen. Mijn hoofd blijft dan rustig. Daniëlle vertelde over hoogbegaafdheid en over hoogsensitief. Ik wist niet precies wat dat was, maar nu weet ik het wel en ik herken er ook veel van.

Back To Top