Na mijn hypnotherapiesessies bij Daniëlle voelde ik mij een nieuw mens, of beter gezegd een nieuwe versie van mezelf. Ik nam deze nieuwe versie van mezelf mee in verschillende situaties die ik voorheen als lastig had ervaren, ik merkte meteen dat deze situaties heel anders verliepen en vaak ook niet eens meer ontstonden. Ik voel me veel lichter en vrijer en ik merk dat ik hierdoor ook andere mensen en situaties aantrek. Waar ik het voorheen heel beangstigend vond dat het leven eindig is, kan ik nu genieten van de kleine dingen omdat het leven eindig is. Ik ben heel dankbaar dat ik deze sessies bij Danielle heb mogen ervaren. Door het vertrouwen en de warmte van Daniëlle vond ik het makkelijker om mezelf open te stellen en helemaal in contact te gaan met mezelf.

Wat een bijzondere ervaring was dat. Ik hoor steeds: ‘Ik doe ertoe!’
Meteen daarna hoorde ik muziek die ik altijd met mijn vader luisterde, alsof hij bij me was. Heel bijzonder.
Ik draag sinds de hypnose een heel blij gevoel met me mee en ik voel me heel sterk.
Ontzettend bedankt voor deze speciale ervaring.

Dank je wel voor je begeleiding van onze zoon in dit ingewikkelde proces! We hebben het gevoel dat het in ruimte bij hem heeft gecreëerd. Het zal voor hem nog steeds lastig blijven om zich met schoolzaken te verbinden, maar door de Brainspotting sessies bij jou heeft hij nu veel minder hinder uit het verleden.
Nogmaals veel dank, we zullen je zeker aanbevelen aan anderen.

De coaching was een goeie mix van inzicht en afdalen in mijn gevoel. Ik had direct een fijn gevoel bij jou als coach, omdat je dus niet alleen je kennis deelde, maar stapsgewijs en gedoseerd met mij in mijn ‘wezen’ afdaalde. Ik voelde me veilig met jouw begeleiding, en je hebt echt luiken geopend.
Je hebt me het inzicht en vooral het vertrouwen gegeven dat ik niet die vreemde vogel ben waarvan ik lang heb gedacht dat ik die was – maar dat er meer mensen zijn zoals ik, dat hoogbegaafdheid ook maar ‘gewoon’ een eigenschap is die je kunt en mag laten zien. Het maakt dat ik met meer mildheid kan terugkijken en met meer houvast vooruit kan kijken. Je hebt me erg veel opluchting bezorgd.
Ik kan dingen, gedachten en gevoeligheden nu meer nemen zoals ze zijn, zonder mezelf te veroordelen of in mallen te duwen waar ik toch niet in pas.
Ik ben heel blij dat ik jou getroffen heb.

Als ik eerder had geweten wat hypnotherapie kan veranderen, had ik daarvoor gekozen. Via allerlei andere therapieën die de angel niet weg kregen, kwam ik via een kennis bij Praktijk HB terecht. Al tijdens de kennismaking wist ik dat hier iets ging veranderen voor mij. We hebben uitgebreid gesproken en de tweede afspraak ging ik in regressie hypnotherapie. Dat vond ik heel spannend. Het lukte me beter dan verwacht om me eraan over te geven. Het was een heel bijzondere ervaring waarin ik in contact kwam met gebeurtenissen en gevoelens die mij onbewust vaak sturen. Daar tijdens die sessie hebben we iets voorgoed veranderd. Het lijkt alsof ik zachter ben geworden. Rustiger. Ik zeg andere dingen dan voorheen, reageer amper meer op oude triggers en voel me echt bevrijd. Wat een ervaring. De derde afspraak hebben we gewerkt aan mijn angst voor kleine ruimtes. Ik kan het bijna niet geloven, maar ik stap nu rustig een lift in en de wc-deur mag voor het eerst dicht. Aanrader!

Ik heb enorme faalangst en black-outs tijdens toetsen. Dat is de afgelopen jaren steeds erger geworden. Super vervelend. Ik heb drie hypnotherapie afspraken gehad bij Daniëlle waar we aan mijn faalangst hebben gewerkt. Sindsdien heb ik geen hoofdpijn en buikpijn meer als ik een toets heb. Ik weet dat ik rustig kan blijven en geconcentreerd. Het verschil is heel groot. Ik maak me er geen zorgen meer over. Gisteren heb ik zelfs mijn ski-instructeur examen gedaan zonder dat ik spanning voelde.

Back To Top